den jydske haandvaerkerskole

Unge elektrikerlærlinge valfarter til Hadsten

Deltagerantallet til BOOST Din Uddannelse slår rekord i år med 199 deltagende elektrikerlærlinge. Det årlige elektrikerevent BOOST Din Uddannelse er lige om hjørnet. Hele herligheden løber af stablen d. 24.-26. juni på Den Jyske Håndværkerskole, og vi glæder os.

I år er det ottende gang, arrangementet finder sted på vores skole, og vi er stolte af, at Dansk El-Forbund Ungdom igen vælger at benytte sig af de rammer, vi hver dag stiller til rådighed for vores el-elever på DJH – men det er dog ikke det eneste, vi er stolte af.

Der er nemlig et rekordhøjt antal tilmeldinger til uddannelsesweekenden. Hele 199 elektrikerlærlinge har valgt at tage en weekend ud af deres sommer for at deltage i dette fede arrangement. BOOST-projektleder Hanne Bisgaard Hansen fortæller, at det er en fornøjelse, at så mange unge ønsker at deltage.

”Det er dejligt, at så mange unge mennesker ser lige så meget værdi i dette arrangement, som DJH og DEF-Ungdom gør. Vi er med til at dygtiggøre unge elektrikere og give dem mulighed for at eksperimentere med nye retninger inden for el-faget, som de kan arbejde med i fremtiden.”

boost 2021

BOOST er nemlig et event, hvor elektrikerlærlinge har mulighed for at få udvidet deres horisont i forhold til fremtidige modulvalg.

”Elektrikeruddannelsen har mange muligheder, hvor hver lærling kan skræddersy deres uddannelse til lige præcis det, deres lærested har brug for. BOOST giver lærlingene mulighed for at snuse til forskellige uddannelsesretninger og moduler, så de kan tage bedre informerede uddannelsesvalg i fremtiden,” fortæller Hanne Bisgaard Hansen.

Spændende, lærerigt og sjovt

Selvom BOOST Din Uddannelse er et netværksmøde mellem interesserede fagkollegaer, som alle gerne vil opleve andre sider af deres fag, så er det samtidig et socialt arrangement. Derfor er programmet også spækket med hygge, samvær og underholdning, så vi ikke bliver alt for alvorlige.

Når alle er indkvarterede fredag aften, vil poolen være åben, og vi sætter gang i aftenens pool party. Der vil være hygge, musik og godt selskab. Om lørdagen vil dagen starte med formiddagskonkurrencer, kurser henover eftermiddagen, og til aften mødes vi alle i den store bistro til god underholdning og 2 retters menu.

Vi glæder os til at se jer alle.