grundforlob paa djh

Introduktionskurser og brobygning

Indgang: Teknologi, byggeri og transport

Velkommen til dig, der vil prøve kræfter med en erhvervsskole. Vi glæder os til at møde dig og tilbringe nogle spændende dage sammen med dig og andre ambitiøse unge, der vil lære håndværksfaget at kende.

Til brobygning på Den Jyske Håndværkerskole vil du møde lærere, der kan deres håndværk til fingerspidserne, og som elsker at lære fra sig. Du kommer også til at møde elever, som fortæller om, hvordan det er at være elev på skolen. Du kommer desuden til at lave praktiske opgaver i vores store, åbne værksteder.

Det er den perfekte smagsprøve på hverdagen hos Den Jyske Håndværkerskole i Hadsten.

brobygning køleteknik

Hent programmet for dit brobygningsforløb

Brobygning 2-dages forløb i uge 8 (tømrer)

Mandag d. 19/2 og tirsdag d. 20/2  kl. 08.15-14.00

Hent programmet her

 

Info til forældre

Et brobygningsforløb på DJH varer enten 2 eller 3 dage. 

Forløbet foregår på skolens adresse, Ellemosevej 25, 8370 Hadsten, og mødetiderne kan du finde i dit program i den blå boks herover. 

I løbet af skoledagen kan der købes frokost med kort og MobilePay i vores bistro. Medbragt mad kan også spises i bistroen. Skulle eleven have grund til sygemelding, skal dette gøres igennem egen skole.

Skolen er let tilgængelig med regional- og intercitytog ved Hadsten Station, hvorfra der er 10 minutters gang til Den Jyske Håndværkerskole. Busserne 115, 117 og 314 standser i byen.

This image for Image Layouts addon

Om DJH

Skolen tilbyder fire uddannelsesretninger:

  • Elektriker
  • Tømrer & Tækkemand
  • Køletekniker
  • Plastmager

For alle fire uddannelser gælder det, at elever fra hele landet tager til Hadsten for at blive håndværkersvend fra Den Jyske Håndværkerskole. Uddannelserne plastmager, tækkemand og køletekniker kan kun tages i Hadsten, mens tømrer- og elektrikeruddannelserne er på et højt fagligt niveau, som gør at flere rejser på tværs af landet for at blive udlært fra Den Jyske Håndværkerskole.

Skolen har også landets største skolehjem, kostskole, så det er også muligt at bo på skolen i hverdagene, mens man tager sin uddannelse.

Vi glæder os til at se dig til et spændende brobygningsforløb!

Evaluér dit brobygningsforløb

Når du har gennemført brobygningsforløbet på Den Jyske Håndværkerskole vil vi gerne, at du udfylder følgende spørgeskema.

Link til spørgeskema