den jydske haandvaerkerskole

Når du starter på DJH, er det ikke sikkert, at du allerede har en uddannelsesaftale. For dig, som ikke er lærling endnu er det muligvis din vigtigste opgave det første år, at finde en læreplads.

Det er ude i virksomhederne, at du får alt det teoretiske ført ud i praksis. Alt det praktiske giver dig erfaringer, som du kan bruge på skolebænken. Det er derfor, du veksler mellem skole og læreplads.

Når du har en læreplads får du løn, du er sikret, at du kommer ud og arbejder på en rigtig arbejdsplads, og du bliver rustet til arbejdsmarkedet.

Vi vil gerne hjælpe dig med at finde en god læreplads, som kan løfte dig, så du bliver en stolt og engageret håndværker.

Finder du ikke en læreplads, kan du komme i skoleoplæring. Klik for mere info.

Vil du gerne finde en læreplads?

Vi vil gerne hjælpe dig.

Kontakt vores studievejledere for at høre, hvilke muligheder du har.

FAQ

Lærepladsen.dk

Når du søger en læreplads kan du anvende lærepladsen.dk

Lærepladsen.dk hjælper dig med at se, hvem der søger en lærling. Du indtaster dine oplysninger, og så er du i gang. 

Gør dig gerne umage med at skrive dit CV, for dit CV bliver sammenlignet med mange andre lærepladssøgende unges. Skil dig ud, og vis hvad du vil med dit fag. I dansk på grundforløbet lærer du at skrive en ansøgning og lave et grundigt CV. Du lærer om søgestrategier og kropssprog, som du kan bruge ved en samtale.

Lige nu er der mere end 15.000 elever, der søger læreplads på lærepladsen.dk. Der er mere end 3000 ledige lærepladser. Tjek om der er nogle, der er relevante for dig.

Du kan også tjekke lærepladskortet, og se, hvad der er tættest på dig.

Jeg har allerede en læreplads

Godt arbejde

Vi kan hjælpe dig med alle de spørgsmål, du kan have, når du har en læreplads. Kontakt os på 89 370 100 og hør, hvad vi kan gøre for dig.

FAQ

Tilskud og refusion

Tilskud til befordring

Når du skal til og fra skole kan du få refunderet rejsen i fohold til prisen på den billigste billet med offentlig transport.

Du kan finde en blanket på djhx.dk eller hos din underviser.

Kontakt læreplads