den jydske haandvaerkerskole

Oliver booster sin elektrikeruddannelse

Dansk El-Forbund afholder for tiende år i træk arrangementet BOOST din elektrikeruddannelse på DJH. Her dygtiggør 150 lærlinge og ung-svende sig med hands-on erfaring inden for de nyeste teknologier og aktuelle emner. En af dem som har valgt at bruge sin weekend på BOOST er Oliver Stenstrup Nielsen.

Oliver på 25 år går på DJH og har læreplads hos Birk Teq. Ud over at være målrettet med sin eluddannelse, er han meget aktiv i Dansk El-forbund. Han sidder i bestyrelsen for Dansk El-forbund By Klub i Herning, er suppleant i bestyrelsen og en del af ungdomsudvalget i Midtjylland.

”Jeg er meget ambitiøs og vil min uddannelse 100 procent. Samtidig kan jeg godt lide at engagere mig i, hvad der rører sig inden for elbranchen – og så er det bare vigtigt at holde mig selv i gang,” siger han.

Derfor har han også revet en weekend ud af kalenderen for at udvide sin el-horisont og få indblik i nye emner.

”Jeg vil gerne blive ved med at dygtiggøre mig, så jeg kan følge med branchens udvikling. BOOST er jo lidt en forsmag på, hvad man kan møde derude, og det er spændende, at jeg henover weekenden kan få lov til at snuse til forskellige emner og udvikle mine egne færdigheder,” siger han og uddyber:

”Så er det jo også fedt at komme hjem til mester og fortælle, at nu kan man lige en tand mere end før og gøre sig lidt uundværlig i virksomheden.”

Men selvom man skulle synes, at der er rigeligt i bare at suge ny viden til sig over sådan en weekend, har Oliver også sagt ja til at være DJH’s ambassadør under BOOST – en rolle, hvor man står til rådighed, hvis deltagerne har spørgsmål om DJH’s elektrikeruddannelse, eller hvordan det er at gå og bo på skolen.

”Det giver mig glæde at hjælpe DJH, og jeg bruger gerne tid på at fortælle om både uddannelsen og skolen. Så også den tjans tager jeg gerne,” siger han og smiler.

Oliver mangler kun svendeforløbet i oktober, før han kan kalde sig svend. Men som han siger, så er arbejdet for Dansk El-Forbund, hans deltagelse i BOOST og flere færdigheder på CV’et noget, som han slet ikke er færdig med.