den jydske haandvaerkerskole

Statsminister på besøg på DJH

Elever på erhvervsuddannelser er skarpe. De fik sågar statsministeren til at måbe over et spørgsmål omkring elnettets infrastruktur og kapacitet i forhold til fremtiden, hvor ladning af elbiler og varmepumper vil øge forbruget af strøm markant.

Debatten med de unge ambitiøse håndværkerspirer gav statsminister Mette Frederiksen en masse inputs, som hun kan tage med videre til bl.a. undervisnings- og energiministeren.

Direktør på Den Jyske Håndværkerskole, jesper Kofoed Petersen er ovenudtilfreds med dagen.

”Vi er glade for, at Mette Frederiksen har valgt at lægge vejen forbi Den Jyske Håndværkerskole og med egne øjne opleve de fantastiske elever og lærlinge, vi arbejder med hver dag,” siger Jesper Kofoed Petersen

”Vores dedikerede undervisere gør hver dag det ekstra for at løfte elevernes kompetencer, så de ikke blot er fagligt dygtige håndværkere men også bliver dannede håndværkere i et moderne samfund, der stiller helt nye krav til dem. Det sikrer vi med 24-timersskolen, og det sikrer vi med arrangementer som dette.”

Og lad os endelig blive i rosen af DJH, for statsministeren startede sin talen med at komme med en stor ros til de unge håndværkerspirer. "Nu må I ikke fortælle det til de andre skoler, men jeg hører meget ofte fra mestre, at det her er den bedste skole," lød det fra Mette Frederiksen.

Besøget på DJH tog en time, hvorefter statministeren drog mod Grenaa og senere København.