videncenter energi

Videnscenter for bæredygtighed, klimarenovering og byggeri

Formål

Videncentrets formål er at opbygge og formidle ekspertviden til erhvervsskolerne inden for bæredygtighed, klimarenovering og byggeri og den nyeste teknoloi, der hører til området.

Målet er med udgangspunkt i digitale undervisningsforløb og mobile teknologicentre at understøtte erhvervsskolernes undervisning og talentarbejde inden for bæredygtighed, klimarenovering og byggeri, så eleverne kan håndtere den teknologiske udvikling og matche de kompetencer, som virksomhederne efterspørger. Den første træningsenhed er ankommet til Den jydske Haandværkerskole, og er klar til montering af nyt udstyr. Det bliver spændende at følge.

Samarbejde, videndeling og netværk på tværs af erhvervsskoler, grundskoler, videregående uddannelser, virksomheder og brancher er nøgleordene for videnscentret. Learnmark Horsens, Roskilde Tekniske Skole og Den jydske Haandværkerskole står bag Videnscenter for bæredygtighed, klimarenovering og byggeri

Følg videncentret på LinkedIn

Du kan også følge Videncenter for bæredygtighed, klimarenovering og byggeri på LinkedIn https://www.linkedin.com/company/videnscenter/

Præsentationsvideo

Hør videncenterchef, Iver Gaarsted, fortæller om videncentret og fremtidsplanerne med de mobile containere, der skal sikre at landets erhvervsskoleelever får adgang til nyeste teknologi.
https://vimeo.com/videnscenterhaandvaerk.

 Videnscenter for Håndværk bæredygtighed klimarenovering og byggeri sort oppe

 

Kontakt