plastmager

Plast Internship

Som plastmager er du med til at fremstille alt fra vindmøller og LEGO-klodser til elektronik og bæredygtig emballage. Faktisk fremstiller plastmagere meget af det, som vi ikke kan undvære i vores hverdag.

Se folder om internship her

Er du elev i 8., 9. eller 10. klasse eller har du en anden uddannelsesmæssig baggrund? Og kunne du tænke dig at finde ud af, om en fremtid som plastmager er noget for dig? Så har du muligheden nu.

Den Jyske Håndværkerskole tilbyder nemlig internship-uger, hvor du kan finde ud af, hvad en plastmager laver og blive introduceret til produktionsprocesser og arbejdet med plastmaskinerne i værkstedet.

I internship-ugen vil du møde andre unge, der også står overfor at finde ud af, hvad de vil i deres fremtid. Sammen med dem får du lov til at smage på faget samtidig med, at du bor gratis på et af Danmarks største skolehjem med fuld forplejning - helt gratis!

Internshipugerne finder sted i efteråret og foråret. Lyder det som noget for dig? Så send en mail til Peter Kjærsgaard fra Den Jyske Håndværkerskole for at få mere information om den næste internship-uge: pkk@djhhadsten.dk/ 8937 0251.

Du kan også tage en snak med dine forældre og din UU-vejleder på din skole, og fortælle at du er interesseret i at deltage i et internship som plastmager.

Tilmelding sker efter først til mølle-princip, så skynd dig at tilmelde dig, hvis du er interesseret. Send gerne en ansøgning, så vi kan se, hvorfor du vil med på internship.

Faktaboks - Plastmager

Varighed
Plastmager 4 år
Plastmedhjælper 2 år

Økonomi
SU og lærlingeløn

Adgangskrav
02 i dansk og matematik som eksamenskarakter på minimum 9. klasse niveau

Tilmelding
Optagelse på plastmageruddannelsen

Før du søger - se filmen

Mere information
Folder om plastmager / plastspecialist

Folder om EUX-Plastmager

Læs om internship i plastafdelingen

Brobygning - Prøv en uge som plastmager

EUX-plastmager - Plastindustrien

Plastmager eux-unge (pdf)

Plastmager eux-UU vejleder (pdf)

Plastmager eux-virksomheder (pdf)

Kontakt