grundforlob paa djh

10. klasse - erhvervsfagligt spor

Med en 10. klasse på Den jydske Haandværkerskole får du et indblik i livet som elev på en erhvervsskole. I 10 klasse bliver du desuden modnet, så du bliver i stand til at træffe et valg omkring, hvad du skal efter folkeskolen.

Når du tager en 10. klasses eksamen på Den jydske Haandværkerskole kan du starte direkte på 2. grundforløb på en erhvervsuddannelse - også et andet sted end i Hadsten.

I din klasse vil du møde andre, der også vil snuse til håndværksfaget. Et år i 10. klasse på Den jydske Haandværkerskole giver dig kendskab til at fungere på en arbejdsplads, og du lærer at planlægge dit arbejde. Kommunikation og samarbejde er vigtigt, når I skal arbejde sammen i grupper, og du får brug for din hjerne, når I skal arbejde med innovative metoder og processer.

På forløbet er der fokus på, at du bliver så dygtig som overhovedet muligt. Derfor forventer vi at, du som elev deltager aktivt i forløbets forskellige elementer – og bidrager konstruktivt i klasserummet. Der arbejdes bevist med udvikling af elevernes evne til samarbejde og evne til at vidensdele, og dermed også at du bliver i stand til på egen hånd at tage stilling til problemstillinger, du møder i skoledagen.

Du kan se frem til et år med spændende undervisning i skolens fire studieretninger, og vi håber, at du i 10. klasse på Den jydske Haandværkerskole kan se i fremtid på en erhversvuddannelse.

Læs mere om det faglige indhold ved at klikke her

Find bekendtgørelser og undervisningsplaner ved at klikke her