den jydske haandvaerkerskole

Tillykke til Mads og Rasmus

Elektrikerlærling Mads Ploug Nielsen og EUX-tømrerlærling Rasmus Bendesen har begge opnået flotte resultater inden for deres håndværk i regionsmesterskaberne. Det er her de unge håndværkere kvalificerer sig til at deltage i DM i SKILLS til januar i København.

Mads Ploug Nielsen kæmpede mod tre andre elever fra skoler i regionen og løb efter 5 timers intens arbejde med sejren. Han kan nu kalde sig regionsmester i el og er med den fine titel klar til at gå videre til DM i SKILLS.
Mads er i lære hos Jens Kristensen El-Anlæg i Glamsbjerg. Han er elektrikerelev på DjH og er udlært i begyndelsen af 2021.

Rasmus Bendesen afsluttede regionsmesterskabet med en flot andenplads. Rasmus er i lære hos Drøhse tømrer og snedker APS, Løgumkloster. Han er EUX-tømrerelev på DjH, hvor han kombinere sin erhvervsuddannelse med gymnasiale fag, og han er færdig med uddannelsen i september 2021.

Stort tillykke til Mads og Rasmus med de flotte placeringer.

regionsmestre efteraar 2019

Mads Ploug Nielsen blev regionsmester inden for elektrikerfaget og går nu videre til DM i SKILLS (venstre billede). EUX-tømrerlærling Rasmus Bendesen blev nummer to i regionsmesterskabet om godt tømrerhåndværk.


DM i SKILLS 

DM i Skills er det store årlige Danmarksmesterskab for unge fra erhvervsuddannelserne. Her kæmper omkring 300 unge om at blive landets bedste inden for deres fag. De har samtidig chancen for at vise deres talenter og på den måde profilere erhvervsuddannelsernes mangeartede og spændende muligheder blandt andet for de tusindvis at unge grundskoleelever, der besøger messen.

Næste DM i Skills finder sted den 16. – 18. januar 2020 i Bella Center København.

Fra DjH deltager

  • Elektrikerlærling Mads Ploug Nielsen
  • Tækkemandslærling Anders Helbo
  • Tækkemandslærling Marcus P. Chamberlain

Vi ønsker dem held og lykke!