den jydske haandvaerkerskole

Prøv et plastmager internship i en uge

Som plastmager er du med til at fremstille alt fra vindmøller og LEGO-klodser til elektronik og bæredygtig emballage. Faktisk fremstiller plastmagere meget af det, som vi ikke kan undvære i vores hverdag.

Er du elev i 8., 9. eller 10. klasse eller har du en anden uddannelsesmæssig baggrund? Og kunne du tænke dig at finde ud af, om en fremtid som plastmager er noget for dig? Så har du muligheden nu.

Den Jyske Håndværkerskole tilbyder nemlig internship-uger, hvor du kan finde ud af, hvad en plastmager laver og blive introduceret til produktionsprocesser og arbejdet med plastmaskinerne i værkstedet.

I internship-ugen vil du møde andre unge, der også står overfor at finde ud af, hvad de vil i deres fremtid. Sammen med dem får du lov til at smage på faget samtidig med, at du bor gratis på et af Danmarks største skolehjem med fuld forplejning - helt gratis!

Næste internship-uger finder du på vores side om plast internship. Lyder det som noget for dig? Så send en mail til Peter Kjærsgaard fra Den Jyske Håndværkerskole for at få mere information om den næste internship-uge: pkk@djhhadsten.dk/ 8937 0251.

Du kan også tage en snak med dine forældre og din UU-vejleder på din skole, og fortælle at du er interesseret i at deltage i et internship som plastmager.

Tilmelding sker efter først til mølle-princip, så skynd dig at tilmelde dig, hvis du er interesseret.