den jydske haandvaerkerskole

DjH ved DM i SKILLS

Danmarksmesterskabet for håndværksfag starter lokalt på din skole. Den lærling som vinder indenfor sit fag går videre til de regionale mesterskaber og herefter dystes ved DM i SKILLS. DM i SKILLS, danmarksmesterskabet for håndværksfag, er en tilbagevendende begivenhed - her dyster dygtige lærlinge om at blive danmarks allerbedste håndværker.

Når du besøger DM i SKILLS ser du fantastisk håndværk udført af landets allerbedste lærlinge og elever inden for deres fag. Det er gratis at besøge DM i SKILLS, og bestemt et besøg værd.

Sidst var DM i SKILLS i Gigantium i Aalborg. Alle hallerne var fyldt med dygtige håndværkere, som konkurrerede om at blive Danmarks bedste. Som besøgende mødte man landets dygtigste lærlinge og fik indblik i de mange forskellige håndværksfag og uddannelsesmuligheder der er med en Erhvervsuddannelse. Der var koncentration og konkurrence i Aalborg da DM i SKILLS blev afholdt i januar. 54.971 besøgte DM i SKILLS på 2 ½ dag. Omkring 300 erhvervsskoleelever var med i konkurrencen, de repræsenterede 56 erhvervsskolefag. Vinderne går videre til World Skills, som bliver afholdt i Abu Dhabi til Oktober.

Det næste DM i SKILLS holdes i Messe Center Herning (MCH), 18. - 20. januar 2018.