Åbent Hus

Lørdag den 11. november kl. 10.00 – 15.00 byder Den jydske Haandværkerskole (DjH) indenfor til Åbent Hus. Alle er velkomne til at komme forbi og opleve en moderne erhvervsskole i fuld aktivitet. Åbent Hus er en inspirerende dag for uddannelsessøgende. Et besøg i de arbejdende værksteder og en snak med en vejleder om uddannelsesmuligheder og praktikpladssøgning, klæder de unge på til et af livets vigtigste valg. På dagen afholdes Favrskovmesterskaber i Skole SKILLS-stafetten og informationsmøde for elever, der begynder deres uddannelse efter jul. Skolehjemmet er åbent.
Guider står klar rundt omkring på skolen og viser gæsterne vej til de forskellige afdelinger. Her møder de undervisere og elever, der er klar til at fortælle om de enkelte uddannelser.

”Vi vil gerne vise vores spændende erhvervsuddannelser og omgivelser til både nye elever, deres forældre og vores lokale netværk samt andre interesserede i kommunen og nabolaget. Samtidig har vores nuværende elever en god mulighed for at invitere familien forbi, så de kan se, hvad hverdagen går med, mens de er på skole,” siger direktør Henrik Øelund.

Unge der står for at skulle vælge uddannelse kan få både inspiration og støtte ved en snak med en vejleder. DjH har kontakt til mange virksomheder, der søger lærlinge, og vi hjælper eleverne i den rigtige retning.

DjH uddanner elektrikere, tømrere, plastmagere, køleteknikere, EUX-elektrikere, -tømrere og -plastmagere. Og gæsterne til Åbent Hus kan møde dem alle. En uddannelsessøgende kan få et godt indblik i, hvordan en erhvervsuddannelse starter ved en snak med eleverne på grundforløb 1, og samtidig se hvad eleverne, der er lidt længere i uddannelsen kan.

Alle afdelingerne har forberedt aktiviteter i dagens anledning og er klar til at modtage gæster.

Ankomsthallen - vejledning og show

I ’Ankomsthallen’ (Teknisk Akademi) er der gode råd og oplevelse at hente:

  • Studievejledning om alle uddannelser.
  • Praktikpladssøgning - vi har kontakt til mange virksomheder, der søger lærlinge.
  • Oplev grundfag præsenteret på den mest spændende måde.
  • Høre om mulighederne for et praktikophold i udlandet
  • Forrygende kemi- og fysikshow udført af EUX-eleverne.

Mere end Åbent Hus

Kommunens 8. klasser afvikles Favrskovmesterskaberne i skole-SKILLS-stafetten. Vinderen kommer med til DM i skole-SKILLS, der afvikles ved DM i SKILLS. Konkurrencerne åbnes af borgmester Nils Borring kl. 9.30.

For unge, der begynder på grundforløbet efter jul, er der planlagt et informationsmøde.

Se skolehjemmet

Mere end 500 elever bor på DjH’s skolehjem. På Åbent Hus dagen kan du se et værelse og de flotte fællesfaciliteter til brug for eleverne efter skoletid. Caféen er åben og du kan se afdelingen, der kaldes Underground: Gamerroom, Cinema og LEGOmindstorms-rum

Alle er velkomne – se Åbent Hus programmet på www.djhhadsten.dk.

Udskriv