efteruddannelse

hotel varelse

Hotel & restaurant

Er du kursist på Den jydske Haandværkerskole, og opfylder du betingelserne, bliver du indkvarteret på kursushotellet. Alle måltider serveres i vores hyggelige restaurant og i fritiden er der forskellige tilbud om aktiviteter.

Værelser og kursuslokaler

Kursister og gæster på Den jydske Haandværkerskole bor i værelser med eget bad og toilet. Alle værelser er udstyret med køleskab, tv og internetadgang.

Kursushotel - betingelser for indkvartering

Betingelser gældende for AMU-målgruppen: Har du, som kursist, mere end 60 km mellem bopæl og uddannelsessted, eller 5 kvarters offentlig transport, tilbyder vi logi på kursushotellet og forplejning i skolens restaurant. Prisen for et døgns kost og logi er 897 kr. ex. moms og 1.121,25 inkl. moms. Er du i AMU-målgruppen ydes der et momsfrit tilskud på 500 kr. pr. overnatning.

Restaurant

Bor du på kursushotellet, spiser du i skolens hyggelige og velindrettede restaurant, hvor der bydes på kulinariske oplevelser. Efter en god middag kan du slappe af i caféen, hvor der serveres kaffe og sælges øl og vand.

Har du specielle behov for forplejning - vegetar, allergier e.l. - så kontakt os venligst før kursusstart.

Er du AMU-kursist og selv skal sørge for forplejning, kan du købe mad i restauranten. Prisen pr. dag er 164 kr. (ex moms).

Kursuslokaler

Vi tilbyder velindrettede undervisningslokaler og grupperum med av-udstyr efter ønske. Du kan også købe kursuspakker, hvor lokaler, logi og forplejning er indeholdt, eller vi kan tilbyde individuelt tilpassede arrangementer med og uden instruktører/lærere. Ring på 8937 0100, hvis vi kan hjælpe dig med et arrangement.

Fritid

I fritiden er tilbud som billard, pool, tennis, swimmingpool, tv- og opholdsstue og hyggeligt samvær med til at sikre, at et ophold på Den jydske Haandværkerskole aldrig bliver kedeligt.