COVID-19 info

På DjH gælder retningslinjer, så vi undgår spredning af COVID-19.

Alle skal overholde Sundhedsstyrelsens generelle retningslinjer.

DjH opfordrer alle elever og kursister til at downloade og aktivere app'en smitte|stop.

Fra den 29/10 skal alle der kommer på DjH bære mundbind. Du skal bære mundbind, når du bevæger dig rundt på gange, trapper, i bistroen og på fællesarealer i øvrigt.

Du må tage mundbindet af:

  • Når du er kommet ind i dit klasselokale
  • Når du HAR sat dig ned ved bordet for at spise i bistroen/restauranten
  • Når du er kommet ind på dit værelse på skolehjemmet/kursushotellet

Hvis en underviser har undervisning i flere end to klasser i løbet af en dag, skal han/hun bære mundbind eller visir i undervisningen.

Mundbind kan købes på DjH.

ved smitte symptomer

 

Symptomer

Oplever du symptomer som for eksempel feber, luftvejsinfektion/vejrtrækningsproblemer, kulderystelser, muskelsmerter, ondt i halsen, hovedpine, diarré, kvalme/opkast, skal du blive hjemme.

Hvis du bor på skolehjemmet, skal du blive på eller gå til dit værelse:

  • Ring til din egen læge
  • HUSK også at ringe til skolehjemmet på tlf.: 21 26 57 55.

Læs mere i beredskabsplanen.

Familiegrupper

Alle elever inddeles i familiegrupper. En familiegruppe består af max 30 personer og kan undtages fra kravet om 1 meters afstand. Undervisere og øvrige medarbejdere indgår ikke i familiegrupperne.

Læs mere om familiegrupper.

Medbring mus og tastatur

For at minimere kilder til smittespredning skal alle elever, der bruger skolens pc'ere, pr. 1 september selv medbringe mus og tastatur. Har du ikke mus og tastatur med hjemmefra, kan du købe et sæt i papirservice for 79 kr.

Det medbragte sæt er kun til personligt brug, det er derfor vigtigt, at der stå navn på begge dele. Det er ejerne af det medbragte sæt, der sørger for rengøring af både mus og tastatur. 

Forholdsregler på skolehjemmet

For at undgå smittespredning, er der krav til skærpet hygiejne og adfærd på skolehjemmet. Det er vigtigt, at du har sat dig ind i reglerne, inden du flytter ind på skolehjemmet.

Download og læs instruks til alle der bor på skolehjem.

Læs mere fra myndighederne på www.coronasmitte.dk.

FAQ covid-19 

FAQ medarbejder

FAQ elever kursister

FAQ skolehjem kursushotel 

Aktuelle tiltag på DjH

Ledelsesgruppen mødes hver uge for at drøfte den aktuelle situation. Beslutninger tages med baggrund i et forsigtighedsprincip, og hjemmesiden holdes løbende opdateret med nye tiltag.

Status på Covid-19 smitte på DjH uge 47

En elev er testet positiv den 12. november 2020. Der er foretaget smitteopsporing og hold ELEUXGF01c20, inkl. undervisere, er hjemme til test og ventes retur på skolen senest mandag den 23. november 2020.

Da DjH både driver skole, skolehjem, kursushotel, bistroer og restaurant, ønsker DjH at reagere hurtigt på mistanke om/bekræftet Covid-19 smitte på skolen. Ved hurtig indsats kan vi minimere smittespredningen, og vi kan gennemføre en så almindelig undervisning som muligt.