COVID-19 info

På DjH gælder retningslinjer, så vi undgår spredning af COVID-19.

Alle skal overholde Sundhedsstyrelsens generelle retningslinjer.

DjH opfordrer alle elever og kursister til at downloade og aktivere app'en smitte|stop.

Fuld genåbning pr. 21. april 2021

Vi glæder os til at kunne åbne for alle vores elever. Vi kender ikke alle detaljer endnu, men vi sørger for, at alle elever og kursister informeres direkte om deres aktuelle situation. Elever og kursister, der allerede er indkaldt til undervisning i næste uge, følger undervisningen som planlagt.

Alle, der kommer på DjH, skal på forespørgsel kunne fremvise en negtiv COVID-19 test. Testen må max. være 72 timer gammel. Dokumentationen vil normalt kunne fremvises via app’en "Min Sundhed" eller via www.sundhed.dk.

ved smitte symptomer

Aktuelle tiltag på DjH

Ledelsesgruppen drøfter løbende den aktuelle situation. Beslutninger tages med baggrund i et forsigtighedsprincip, og hjemmesiden holdes løbende opdateret med nye tiltag.

For at sikre trivsel for alle elever på trods af fjernundervisning, holdes der tæt kontakt og alle elever ringes op inden start på fjernundervisning.

Mundbind på DjH

Alle der kommer på DjH bære mundbind. Du skal bære mundbind, når du bevæger dig rundt på gange, trapper, i bistroen og på fællesarealer i øvrigt.

Du må tage mundbindet af:

  • Når du er kommet ind i dit klasselokale
  • Når du HAR sat dig ned ved bordet for at spise i bistroen/restauranten
  • Når du er kommet ind på dit værelse på skolehjemmet/kursushotellet

Hvis en underviser har undervisning i flere end to klasser i løbet af en dag, skal han/hun bære mundbind eller visir i undervisningen.

Mundbind kan købes på DjH.

Symptomer

Oplever du symptomer som for eksempel feber, luftvejsinfektion/vejrtrækningsproblemer, kulderystelser, muskelsmerter, ondt i halsen, hovedpine, diarré, kvalme/opkast, skal du blive hjemme.

Hvis du bor på skolehjemmet, skal du blive på eller gå til dit værelse:

  • Ring til din egen læge
  • HUSK også at ringe til skolehjemmet på tlf.: 21 26 57 55.

Læs mere i beredskabsplanen.

Familiegrupper

Alle elever inddeles i familiegrupper. En familiegruppe består af max 30 personer og kan undtages fra kravet om 1 meters afstand. Undervisere og øvrige medarbejdere indgår ikke i familiegrupperne.

Læs mere om familiegrupper.

Medbring mus og tastatur

For at minimere kilder til smittespredning skal alle elever, der bruger skolens pc'ere, pr. 1 september selv medbringe mus og tastatur. Har du ikke mus og tastatur med hjemmefra, kan du købe et sæt i papirservice for 79 kr.

Det medbragte sæt er kun til personligt brug, det er derfor vigtigt, at der stå navn på begge dele. Det er ejerne af det medbragte sæt, der sørger for rengøring af både mus og tastatur. 

Forholdsregler på skolehjemmet

For at undgå smittespredning, er der krav til skærpet hygiejne og adfærd på skolehjemmet. Det er vigtigt, at du har sat dig ind i reglerne, inden du flytter ind på skolehjemmet.

Download og læs instruks til alle der bor på skolehjem.

Læs mere fra myndighederne på www.coronasmitte.dk.

FAQ covid-19 

FAQ medarbejder

FAQ elever kursister

FAQ skolehjem kursushotel