det er sjovt at vaere koeletekniker

Køleafdelingen

Landsskole for køleteknikeruddannelsen

Den jydske Haandværkerskole er landsskole for køleteknikeruddannelsen. Du møder derfor en skole med stor erfaring og viden inden for køleteknik. Køleafdelingens undervisere besidder et stort engagement og har alle en faglig baggrund som køletekniker, maskinmester eller ingeniør.

24-timers skolen

Når undervisningen slutter om eftermiddagen slutter arbejdet på værkstederne ikke. Skolen er en 24 timers skole, og det betyder, at eleverne frit kan fortsætte arbejdet med deres projekter efter normal undervisningstid.

Efteruddannelse

Foruden elevuddannelsen tilbyder køleafdelingen også efteruddannelse. Det kan for eksempel være efteruddannelse for metalarbejdere, disse uddannelser afholdes under Metalindustriens Efteruddannelsesudvalg. Køleafdelingen laver også firmatilpassede uddannelser. Her kan nævnes uddannelser i elektronisk regulering af køleanlæg og uddannelse i lovgivning i forbindelse med forberedelse til eksamen som køletekniker- det vil sige, hvis man ønsker at opnå certifikat som køletekniker. Den jydske Haandværkerskole har gode faciliteter for overnattende gæster. Gode værelser, restaurant og bistro samt diverse fritidsfaciliteter.

Faktaboks - Køletekniker

Varighed
Køletekniker 4 år
Køleassistent 2 år

Økonomi
SU og lærlingeløn

Adgangskrav
02 i dansk og matematik som eksamenskarakter på minimum 9. klasse niveau

Tilmelding
Optagelse på køleteknikeruddannelsen

Før du søger - se filmen

Download folder
Køletekniker