Elektrikerafdelingen

Elafdelingen er en af landets største skoler for elektrikere. Du møder derfor en skole med stor erfaring og viden inden for det elfaglige område. Vores undervisning er kendetegnet ved et højt fagligt niveau, hvor den studerende får mulighed for at arbejde med den nyeste teknologi indenfor branchen. Elafdelingens undervisere besidder et stort engagement og har alle en faglig baggrund som installatør, maskinmester eller ingeniør.

24-timers skolen

Vi har det nyeste udstyr og et godt samarbejde med branchens leverandører resulterer ofte i spændende gæsteforelæsninger. Når undervisningen slutter om eftermiddagen slutter arbejdet på værkstederne ikke. Skolen er en 24 timers skole og det betyder, at eleverne frit kan fortsætte arbejdet med deres installationer efter normal undervisningstid.

Efteruddannelse

Foruden elevuddannelsen tilbyder elafdelingen også efteruddannelse. Som det eneste sted i Danmark afholder vi blandt andet efteruddannelse inden for hvidevarereparation. Vi har også en lang tradition for at oprette efteruddannelse efter behov. Som eksempel kan nævnes efteruddannelse i stærkstrømsbekendtgørelsen og LAUS for vores mestre. Den jydske Haandværkerskole har meget attraktive faciliteter. Vi tilbyder gode undervisningslokaler med alle moderne faciliteter stillet til rådighed samt et godt kursist hotel og indbydende restaurant.